Főlap cím: 9700 Szombathely, Mártírok tere 2., fszt. 5.
tel.: +36 (30) 927 4949, +36 (94) 340 463
e-mail: info@perfectdental.hu
Kezelések


Fogtömések

Betétek / inlay-ek

Inlay

pd_kezelesek_arany_inlayek_1.jpgA hagyományos tömés helyett lehetőség van előzetesen elkészített betétet előállítani.

A betét olyan tömés, amelyet a fogtechnikus készít az előkészített üregről vett lenyomat alapján. Szilárd állapotban kerül az üregbe, és ott ragasztással rögzítjük. A betéttel kiterjedt foghiányt pótolhatunk.

A tömésekkel szemben számos előnye van mind esztétikailag, mind funkcióját tekintve. Élettartama jóval hosszabb, mint a töméseké.

Az inlay/onlay — más szóval betét — a tömések egyik fajtája, melyet lenyomat alapján a fogtechnikai laboratórium készít el,

A betétek a rágófogak kezelésében kitűnő megoldást nyújtanak a hiányzó fogrész kiegészítésére, a fogak szépítésére. Alkalmazásukkal élethűen utánozható bármilyen fog színárnyalata, egyéni színezettsége, így mosolya harmonikussá, kellemessé válik.

Alapanyagát tekintve készülhet aranyból, porcelánból és kemény műanyagból.

Az arany inlay

pd_kezelesek_arany_inlayek_2.jpgSokan vélik, hogy a legjobb fogtömés. Az aranyat lehelet vékonyan lehet felfektetni, így optimális zárás érhető el. Az arany maga nagyon szövetbarát, a szervezetünk által tolerált anyag.

Az arany nemcsak időtlenül elegáns anyag, hanem olyan anyag, amelynek pontos megmunkálását a fogtechnikus részleteiben meg tudja valósítani.

Amennyiben Önnek a tömés élettartama a legfontosabb, akkor arany inlay-t kell választania.

Kerámia inlay-ek

pd_kezelesek_keramia_inlayek.jpgA kerámia inlay, kétségtelenül esztétikailag a legszebb alternatíva az oldalsó fogterületeken az amalgám helyett. Mivel az esztétikum az Ön szempontjából az első helyen van, a kerámia inlay a helyes megoldás. A porcelán anyaga az, ami a szín és a transzparencia (áttetszőség) szempontjából ezeknek megfelel.. Kétségtelenül a porcelán inlay az amalgám tömések legszebb alternatívája.

Belle-Glass inlay

A fogtechnikai labor készítette kemény műanyag tömés behelyezése az amalgám tömés jutányos alternatívája. A képlékeny műanyagokkal ellentétben, amelyek közvetlenül a beteg szájában kerülnek bedolgozásra, a labor készítette inlay-k anyaga, a keményedéstől függő zsugorodása miatt kiegyensúlyozottabb. A műanyag inlay-k kiválóan illeszkednek a természetes fogszínhez és jó, esztétikus eredményt érnek el.

magyardeutschenglish
Bemutatkozás Rendelő Kezelések Galéria Partnerek Elérhetőségek Lap teteje 2009 © ISIS-Com Kft.és Webmark