Főlap cím: 9700 Szombathely, Mártírok tere 2., fszt. 5.
tel.: +36 (30) 927 4949, +36 (94) 340 463
e-mail: info@perfectdental.hu
Kezelések


Fogkozmetika

Fogfehérítés

Nem olyan fehérek a fogai, mint azt Ön szeretné? Zavarja fogai elszíneződése, melyet kávé, tea vagy a dohányzás okozott? Az idő múlásával az egészséges fogak is elszíneződhetnek, amit a szokványos fogmosással már nem lehet teljesen eltüntetni.

A szép mosoly mögül elővillanó vakító fehér fogak ma már nem csupán a médiasztárok kiváltsága, hanem a mindennapok jólápoltságának szükséges velejárója.

Villogó fogsor, vakító nevetés. A fogfehérítés napjainkban bárki számára elérhető kozmetikai beavatkozás. Hogy valaki a jelenlegi fogszínénél világosabb árnyalatot szeretne, nem elsősorban gyógyászati, hanem esztétikai feladat. Az alapos fogmosás vagy a rendszeres fogászati ellenőrzés az egészséges fogsor megőrzését szolgálja, a fogfehérítés pedig egy újabb lehetőség az előnyösebb a megjelenéshez.

Ma már többfajta eljárás létezik a fogsor fehérítésére, s egyik sem káros a fog szerkezetére Bármelyiket is választja a páciens, az első lépés minden esetben a szuvas fogak rendbetétele, vagy az esetleges ínygyulladás kezelése. Az orvosi kontrollt követően kezdődhet csak a fehérítés.

magyardeutschenglish
Bemutatkozás Rendelő Kezelések Galéria Partnerek Elérhetőségek Lap teteje 2009 © ISIS-Com Kft.és Webmark