Főlap cím: 9700 Szombathely, Mártírok tere 2., fszt. 5.
tel.: +36 (30) 927 4949, +36 (94) 340 463
e-mail: info@perfectdental.hu
Kezelések


Fogkozmetika

Fogékszerek

A fogékszerek használata, a fogak díszítése korántsem újszerű szokás, már a régmúltból is vannak róla ismereteink: többek között egyiptomi sírokban is találtak drágakővel díszített fogakat, amelyek nagy valószínűséggel esztétikai és gazdagságot sugárzó, hovatartozást mutató, a megjelenést egyedivé tevő célból készültek.

Az utóbbi időben - főleg a fiatalok - ismét felfedezték a fogak díszítését és új divatot teremtve a fogékszerek legkülönbözöbb változatait viselik.

Múló hóbort, vagy klasszikussá váló esztétikai fogászati trend? Az idő majd megadja a választ a kérdésre, egy biztos, a fiatalok körében egyre népszerűbb a csillogó kis fogékszer, melyet általában a felső kismetszőfogakon vagy a szemfogakon viselnek.

A fogékszer felhelyezése néhány évvel ezelőtt még akár fél óráig is eltarthatott - s az eljárás során a fogzománc letisztításához maró gélt is használtak -, addig mára jócskán lerövidült, s leegyszerűsödött ez a veszélytelen esztétikai fogászati eljárás. A műveletet csak fogorvos végezheti el – otthon ne is próbálkozzunk –, aki egy egészségre ártalmatlan speciális ragasztóval rögzíti a szennyeződésmentes fogra a kiválasztott ékszert. A mindössze három-öt percig tartó beavatkozás semmilyen formában nem károsítja a fogzománcot. A művelet nem igényel különösebb fogászati előkészítést, fúrás- és fájdalommentes, viszont előtte ajánlott egy fogfehérítő eljárás, hiszen a csillogó kis fogékszer csak hibátlan, hófehér fogakon mutat igazán jól.

Ha viselője megunta a fogékszert, bármikor levetetheti, vagy újra cseréltetheti. A fogékszer az evést, ivást, fogmosást nem akadályozza, viselőjének dekoratív mosolyt kölcsönöz.

magyardeutschenglish
Bemutatkozás Rendelő Kezelések Galéria Partnerek Elérhetőségek Lap teteje 2009 © ISIS-Com Kft.és Webmark