Főlap cím: 9700 Szombathely, Mártírok tere 2., fszt. 5.
tel.: +36 (30) 927 4949, +36 (94) 340 463
e-mail: info@perfectdental.hu
Rendelő


A Perfect Dental fogászati rendelő Szombathely belvárosában, a Fő tértől mindössze néhány lépésre található, bárhonnan könnyen megközelíthető. Rendelőnkben 2000 óta fogadjuk betegeinket. Fogászatunkon elengedhetetlennek tarjuk, hogy a tapasztalat és szaktudás mellett a mai kor követelményeinek megfelelő eszközökkel, gépekkel dolgozzunk, így tudunk betegeink elvárásainak a legteljesebb mértékben megfelelni.

Fontos számunkra, hogy a várakozás percei nyugodtan, stresszmentesen teljenek - ezt segíti elő a barátságos hangulatú, kényelmesen berendezett váró. Rendelőnkben a kezelések fájdalommentesen, oldott légkörben folynak, kellemes zene mellett telnek el a székben töltött percek.

Betegeinket előre egyeztetett időpontokban fogadjuk, így lecsökkenthetjük a várakozási időt, a szorongást, és elérhetjük, hogy a következő találkozásoknál bátrabban lépjenek be a rendelőbe.

Ha egészséges, szép fogakat, gyönyörű mosolyt szeretne, s mindezt úgy, hogy megkímélje magát stressztől, félelemtől, látogasson el hozzánk mihamarabb.

Rendelő


magyardeutschenglish
Bemutatkozás Rendelő Kezelések Galéria Partnerek Elérhetőségek Lap teteje 2009 © ISIS-Com Kft.és Webmark